Saturday, 7 December 2013

Butang START untuk Windows 8

Salam all.

Memang ramai yang mengeluh dengan sistem Windows 8 punya desktop. Start menunya berada di dalam petak-petak dan muncul di permulaan pengoperasian.

Memang serabai kalau Start berada di depan, nak pula laptop jenis yang bukan touch screen

Ada satu OS (Free OS) yang dibina untuk mewujudkan semula butang START serta anda akan terus dibawa ke Desktop seperti Windows 7 dan tak perlu lagi membuang maca di menu petak-petak tersebut. :-D

Download dan install lah. Apa-apa hal boleh tinggalkan komen.

Nota : Buang tanda tik masa perisian tersebut menawarkan iklan, nanti berserabut jika iklan di install.


Download : https://www.mediafire.com/?sb1zjlr9j7rca8q

Sama seperti Windows 7

2 comments:

  1. Zaman dah berubah. Dunia dah maju. Teknilogi pun serba canggih ler... hihihi...

    P/s : jaa bkn duk di "jal kecik". Jaa duk di bunohan ni jah. Kih3.. sekampung kah kita???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. sekampung. Dekat je rumah tu.

      Delete

Tinggalkan Komen Anda agar saya tidak kesorangan.. hehehe. Silakan, tapi komen elok-elok aaaaa...